ПОЗВОНИТЕ СЕЙЧАС                   Тел: 0 (22) 90 90 77
        0 (79) 90 90 77

 
БОНУСЫ
При покупки онлайн получаете БОНУСЫ
 
БЫСТРАЯ ДОСТАВКА
Клиент сам выбирает компанию ДОСТАВКИ
 
ПОДАРКИ
Постоянные клиенты получают ПОДАРКИ

Автономный датчик X-Sense SD10K

  • Производитель: X-Sense (Китай)
  • Код товара: 19327
  • Гарантия: 12 мес
  • Бонусы (Скидка на следующую покупку): 3 Лей
  • 338 Лей

  - ИЛИ -  

Внимание! Перед оформлением заказа онлайн, просим уточнить цены и наличие у консультанта.

      

  

 

 

Detector de fum standalone fotoelectric baterie 10 ani. Cu o sirena interna de 85dB o sa stii tot timpul ca acest senzor va detecta fum.

Usor de instalat

Nimic nu este mai important decat siguranta dumneavoastra si a celor dragi de acasa. In fiecare an multi oameni sunt raniti in incendii de casa sau apartament si inhalatia fumului este una dintre cele mai frecvente cauze de moarte sau ranire. Detectorul X-Sense SD10K ofera protectie absoluta: Acest detector puternic functioneaza non stop 24 de ore/7zile pe saptamana si  foloseste cele mai noi standarde de detectie. Acesta incorporeaza o baterie lithiu sigilata care ii ofera o durata de viata de 10 ani. 

Fiabilitate

Acest senzor de fum este deosebit de sensibil la detectarea lenta in curs de dezvoltare a incendiilor care pot sa mocnească ore inainte de a se transforma in flăcări. Printre sursele acestor incendii se numără țigările aprinse, canapele sau lenjerie de pat. Cu toate acestea, această alarmă de fum oferă, de asemenea detectarea din timp a incendiilor rapide, care se consumă rapid din materiale combustibile, cum ar fi cele cauzate de lichide inflamabile;

Ulizare usoara, prietenoasa

Indicatorul LED-ul de pe acest fum de alarmă luminează intermitent la fiecare 53 de secunde in stare de așteptare. Atunci cand detectează fum, alarma sună cu un volum de pană la 85 dB pentru a alerta toți membrii gospodăriei. Este posibil să opriti alarma prin apăsarea butonului de test, atunci cand cauzele de fum au fost depistate rapid. De asemenea, alarma se va reseta automat atunci cand au trecut condițiile periculoase.

10 ani Durată de viață a bateriilor

Echipat cu un built-in baterie cu litiu-ion, această alarmă de fum are o durată de viață remarcabilă de pană la 10 ani in starea de așteptare, oferind o protecție de lungă durată pentru familie și casa ta.

Instalare usoara

Alarma de fum vine cu un suport de montare, 2 șuruburi și 2 dibluri, și pot fi ușor de instalat in case, apartamente, case mobile și camere dormitoare comune. Vă recomandăm ca alarma să fie amplasate intre zone de dormit și surse potențiale de incendii, cum ar fi camere de locuit și bucătării. Vă rugăm să rețineți că această alarmă de fum nu simte căldură, flăcări, monoxid de carbon sau alte gaze periculoase

Sensor autonom X-Sense SD10K

 

Технические характеристики
Определяет Дым
Звуковой сигнал Да
Мощность сирены 85 дБ
Питанье 1 x CR123A 3V
Время работы от батареи 10 Лет (Года)
Габаритные размеры 122x41 мм

Написать отзыв

    Плохо           Хорошо
ПОХОЖИЕ ТОВАРЫ