Sunați-ne acum           Tel: 0 (22) 90 90 77
        0 (79) 90 90 77

 
BONUSURI
Procurând online primiți BONUSURI
 
LIVRARE RAPIDĂ
Clientul singur alege compania de LIVRARE
 
CADOURI
Clienții permanenți primesc CADOURI

Detector de valută PRO 12 LPM LED

  • Producător: PRO (Germania)
  • Cod Produs: 22766
  • Garanție: 12 luni
  • Verifică stoc ...

  - SAU -  

Atenție! Înainte de a înregistra comanda online, va rugăm să verificați prețul și stocul la consultant sau online pe ADPOS.md

      

 

 
Detector de bancnote PRO 12 PM LED
Detectorul de bancnote de vizionare este conceput pentru a analiza bancnotele din diferite țări, inclusiv: MDL, RON, EURO, USD, ruble rusești, grivna ucraineană, autenticitatea titlurilor, obligațiunilor, acțiunilor, permiselor de conducere, cărților de credit, timbrelorde acciz etc.

Verificarea autenticității bancnotelor și a documentelor.
Pentru a începe, porniți detectorul cu butonul de pornire. Este recomandabil să excludeți intrarea luminii solare (sau a altor lumini) pe dispozitiv. 


Verificarea în lumina UV
Rotiți comutatorul UV / Lumina de zi în poziția UV. Compoziția hârtiei este verificată pentru luminiscență, urme luminescente, urme de gravură a inscripțiilor, greutate cu solvent chimic sau înălbitor.  Bancnotele contrafăcute realizate cu simplu ( „non-bancă“) oferă hârtie albă o strălucire luminoasă. Cu toate acestea, aceeași strălucire poate fi observată în Bancnotele uzate care au fost sub influența mediilor agresive, sau au fost spalate cu soluții de spălat, etc.

Pentru a determina autenticitatea acestor bancnote, găsiți mai jos alte metode de verificare. Bancnotele contrafăcute pe hârtie de proastă calitate nu strălucesc în lumina ultravioletă. cu toate acestea, este imposibil să se producă o imagine de calitate pe o astfel de hârtie. Filigranul real este practic invizibil sub lumina ultravioletă iar cele false sunt clar vizibile. Pentru o analiză rapidă a unui teanc de bancnote, aranjati banii în forma de evantai pe masa de lucru iar bancnota falsă va ieși în evidență cu o strălucire.


Verificarea în lumină albă
Setați comutatorul UV / Lumina de zi pe poziția luminii zilei. Puneți un document sau o bancnotă pe masa de lucru și verificați : prezența filigranelor, absența ștergerilor și corecțiilor mecanice, claritatea imaginii și continuitatea liniilor, prezența liniilor colorate vizibile.


Verificarea etichetelor magnetice
Se verifică prezența sau absența marcajelor magnetice în locurile desemnate ale bancnotelor. Așezați bancnota cu eticheta magnetică la detectorul magnetic și executați cîteva mișcări înainte – înapoi.  În caz, dacă este prezentă o etichetă magnetică, se va auzi un semnal.

Sensor prezență obiect
Sensorul este amplasat pe masa de lucru, în omentul apropierii obiectului de verificare sensorul automat conecteaza dispozitivul, dispozitivul se deconectează automat după 5 min daca pe masa de lucru nu este apropiat nici un obiect.


Reguli pentru instalarea și funcționarea detectorului:
1. Atunci când alegeți o locație pentru detector, evitați suprafețele denivelate, lângă apă și obiecte periculoase.
2. Nu se poate instala sau folosi detectorul în locuri unde el este expus la lumina directă a soarelui, la iluminare direcțional de corpuri de iluminat, vibrații puternice, prăfuire.
3. Dacă dispozitivul a fost la rece mult timp, înainte de pornire, dispozitivul trebuie menținut la temperatura camerei timp de cel puțin 3 ore fără ambalare (În ambalaj: cel puțin 12 ore).
4. Nu folosiți detectorul cu funcționare continuă mai mult de 16 ore și nu lăsați detectorul pornit fără supravegherea operatorului.
5. Durata de viață: - 2 ani în conformitate cu (sub rezerva) normelor de exploatare.
 
Tine minte! Producătorul nu este responsabil pentru eventualele consecințe și defecțiuni din cauza exploatării necorespunzătoare a detectorului.
Specificații tehnice
Detectează toate valutele
Tipul aparatului Staționar
Tipul detectorului Vizualizare
Detecție ultravioletă Da
Puterea lămpii UV / LED UV 4x3.75 w
Detecție la lumina albă reflctată Da
Puterea lămpii (lumina albă) 11 w
Detecție magnetică Da
Detecție la transparență Da
Detecție după geometrie (marime) Da
Dimensiuni 140x270x140 mm
Alimentare de la rețea (220V)

Scrie o recenzie

    Rău           Bun
PRODUSE ASEMĂNĂTOARE