Sunați-ne acum           Tel: 0 (22) 90 90 77
        0 (79) 90 90 77

 
BONUSURI
Procurând online primiți BONUSURI
 
LIVRARE RAPIDĂ
Clientul singur alege compania de LIVRARE
 
CADOURI
Clienții permanenți primesc CADOURI

YAKI.md a devenit partener LiberCard - primul card de cumpărături în rate și fără dobândă

YAKI.md a devenit partener Moldova Agroindbank al cardului de cumpărături în rate dobândă LiberCard. Datorită acestei colaborări, clienții noștri au posibilitatea să achite cumpărăturile în rate cu 0% dobândă, fără taxe şi comisioane în plus. Cumpărați acum și restituiți banii la bancă în 6 rate egale. 
Pentru a beneficia de rata 0% clientul trebuie să efectueze achitarea ratelor lunare la timp - până pe data de 16 a lunii următoare.

Ce este LiberCard? 
LiberCard este primul card de cumpărături în rate din Moldova care vă oferă posibilitatea să achitați cumpărăturile, fără dobândă și costuri suplimentare. Este un card de tip Visa Classic, contactless (achitare prin atingere), emis gratuit, la solicitarea în sucursalele MAIB. Suma disponibilă pe card variază de la 3000 la 50 000 lei. 
E suficient doar să faceți solicitare, să validați limita de credit, iar cumpărăturile vor deveni mai simple și mai rapide, iar ratele le achitați treptat și fără dobândă.

Cum restituiți banii? 
Fiecare cumpărătură plătită cu LiberCard este împărțită în rate lunare egale, în funcție de numărul de rate oferit de partener. La YAKI.md, aceasta e împărțită în 6 rate egale. 
Planul de rambursare și toate cumpărăturile efectuate le puteți vedea în aplicația MAIBank. 
Rata lunară poate fi achitată prin aplicația MAIBank, Internet Banking, la terminalele self-service sau în orice sucursală a băncii.

Ce avantaje vă oferă cardul de cumpărături LiberCard? 
Iată ce avantaje vă aduce cumpărăturile cu LiberCard la YAKI.md:

  • Obțineți cardul absolut gratuit;
  • Aveții posibilitatea să achitați cumpărăturile în rate, fără dobândă, comisioane și costuri suplimentare;
  • Beneficiați de oferte și prețuri speciale la anumite categorii de produse;
  • Achitarea se face timp de 6 luni, cu 0% dobândă.

Cum obțineți LiberCard?
Pentru a obține un card de cumpărături LiberCard, este suficient  să completați cererea în orice sucursală a MAIB sau online pe www.libercard.md. Pentru asta aveți nevoie doar de buletinul de identitate!  
Prinde aripi cu LiberCard - Primul card de cumpărături în rate şi fără dobândă!