Sunați-ne acum           Tel: 0 (22) 90 90 77
        0 (79) 90 90 77

 
BONUSURI
Procurând online primiți BONUSURI
 
LIVRARE RAPIDĂ
Clientul singur alege compania de LIVRARE
 
CADOURI
Clienții permanenți primesc CADOURI

Multimetru Soeks Ecovisor F2

  • Producător: Soeks (Rusia)
  • Cod Produs: 10252
  • Garanție: 12 luni
  • Bonusuri (Reducere la următoarea achiziție): 0 Lei
  • Verifică stoc ...

  - SAU -  

Atenție! Înainte de a înregistra comanda online, va rugăm să verificați prețul și stocul la consultant sau online pe ADPOS.md

      

 

 

Cel mai funcțional dispozitiv SOEKS Ecovisor F2.

F2 - Două funcții într-un singur dispozitiv


Listă extinsă a produselor.

Produse au devenit de două ori mai multeMăsurați mai comod și mai rapid!

În momentul când scoateți capacul,
deispozitivul automat trece în regimul de măsurare a nitraților.Conectarea la calculator!

Acum aveți posibilitatea să reânoiți softul prin intermediul calculatorului.


Dispozitivul este dotat cu acumulatori penrtu alimentare.

termenul de exploatare a acumulatorilor este min 2 ani, acumulatorii pot fi schimbați desinestătător.

Acumulatorii pot fi înlocuiți cu baterii de tipul AAA.SOEKS Ecovisor F2

În acest dispozitiv sunt acumulate toate funcțiile pentru control ecologic.

Ușor în utilizare și compact - Ecovisor F2 - este un analizator express a apei și a produselor de alimentare. Este necesar doar de câteva secunde pentru a detecta în fructe și legume, carne, concentrația de nitrați și dacă corespunde normelor. În momentul când tehnologiile moderne vin în ajutor pentru a proteja sănătatea celor apropiați, acest proces devin simplu și înteresant. Ecovisor F2 a acumulat în el cele mai moderne tehnologii a companiei SOEKS. Cu design modern, ergonomică perfectă ce ne permite să confirmăm că acest produs este cel mai reușit.

Carcasa Ecovisorului este confecționată din material cu acoperire de catifea si cu elemente laterale din cauciuc. Ecranul tactil simplifica procesul de navigare în meniu, Ecovisor Soeks poate fi utlizat de orcine până și un utilizator nepregatit. În noul Ecovisor este realizată funcția conectare la calculator, ce ne permite foarte simplu și ușor să reînoim softul. În Ecovisor F2 sunt instalați acumulatori iar în set este cablu și încărcător de firmă.

Ecovisor ne permite ușor și rapid să detectăm calitatea produselor de alimentare. E destul să alegem produsul din lista extinsă, în ea o să găsiți chiar și cele mai exotice fructe și legume. Toate normele și cantitățile de nitrați sunt înscrise în memoria Ecovisorului Soeks, nu este necesar să memorați formule complicate, Ecovisor singur va afișa înștiințare în formă digitală și grafică dacă norma este depășită. De exemplu, pentru produse periculoase - ”Depășire nesemnificativă a normei”, iar pentru produse nepericuloase - ”Cantitatea de nitrați este în normă”.

Noua sondă a Ecovisorului confecționată din materiale din composit semnificativ se deosebește de modelele anterioare, acum măsurările se efectuiază în mai multe locuri în produs, datorită acestui fapt se mărește precizia. Modelele anterioare permitea verificarea precisă a produselor la temperatura camerei. Noul Ecovisor F2 are încorporat sensor de termocompensare a rezultatelor ce înfluențează pozitiv la precizia rezultattelor și ne permite să efectuăm verificări la temperaturi scăzute.

Apa ne dă viață doar atunci când ea nu este sursă periculoasă. Cu ajutorul Ecovisorului F2 aveți posibilitatea să verificați duritatea apei, să verificați funcționalitatea filtrelor.

Specificații tehnice
Limbă Germană, Română, Rusă, Engleză
Lista de produse Avocado, Norma pentru copil, Ananas, Batata, Bostanei, Banane, Castraveti, Ceapa, Cartofi, Conopida, Caise, Castraveti de sera, Chiperi dulci, Ceapa verde, Capsune, Durian, Peste proaspat, Guanabana, Guava, Greifrut, Gimbir, Hurma, Jackfruit, Lime, Longan, Lychee tarzie, Lamae, Mangostan, Mango , Mandarine, Morcov devreme, Morcov tarziu, Mere, Pepene galben (muscat), Nectarine, Pere, Pepene verde (harbuz), Pruna rosie, Portocale, Piersic, Porumb, Pepene galben, Papaya, Pitahaya, Rosii , Rosii de sera, Ridiche neagra, Rosii cerry, Rambutan, Ridiche, Salata verde, Sampinioane, Sfecla rosie, Struguri de poama, Sapodilla, Varza devreme, Vinete, Verdeturi, Varza tarzie, Usturoi, Carne proaspata
Display Touch, Color LCD
Eraoare de măsurare +/-12 %
Timpul de lucru 24 ore
Elemente de alimentare 2xAAA Acumulatori sau baterii, de la adaptor, de la USB
Tensiunea de alimentare 2.0-3.5 V
Tensiunea de ieșire de la adaptor 4.5-5.5 V
Intensitatea acumulatorilor 300 mA
Intensitatea de consum de la adaptor sau USB 500 mA
Temperatura de lucru -20+60 °C
Dimensiuni 174x54x21 mm
Greutate 95 g.

Manuals

User Manual Soeks Ecovisor F2 (Ru)

 

Certificates

CE Declaration of Conformity

Declaration of Conformity (Ru)

 

Software

 

Update Software 1.2.6 (Windows)

Manual Firmware Update Instruction (Ru)

 

Scrie o recenzie

    Rău           Bun
PRODUSE ASEMĂNĂTOARE