Sunați-ne acum           Tel: 0 (22) 90 90 77
        0 (79) 90 90 77

 
BONUSURI
Procurând online primiți BONUSURI
 
LIVRARE RAPIDĂ
Clientul singur alege compania de LIVRARE
 
CADOURI
Clienții permanenți primesc CADOURI

Multimetru Soeks Ecovisor F4

  • Producător: Soeks (Rusia)
  • Cod Produs: 21577
  • Garanție: 12 luni
  • Bonusuri (Reducere la următoarea achiziție): 0 Lei
  • Verifică stoc ...

  - SAU -  

Atenție! Înainte de a înregistra comanda online, va rugăm să verificați prețul și stocul la consultant sau online pe ADPOS.md

      

 

 

Cel mai funcțional dispozitiv SOEKS Ecovisor F4.

F4 - Patru funcții într-un singur dispozitiv

Lista actualizată a produselor.

Produse au devenit de două ori mai multe

Măsurați mai comod și mai rapid!

În momentul când scoateți capacul,

dispozitivul automat trece în regimul de măsurare a nitraților.

Măsurarea nivelului de radiații de la oricare obiect!

 

Conectarea la calculator!

Acum aveți posibilitatea nu doar să actualizați softul prin intermediul calculatorului
dar și să descărcăți date statistice.

 

Dispozitivul este complectat cu acumulatori.

Nu mai puțin de doi ani este termenul de funcționare a acmulatorilor, acumulatorii pot fi schimbați desinestătător.

În locul acumulatorilor pot fi instalate baterii simple de tipul AAA.

 

Soeks Ecovisor F4

Soeks Ecovisor F4 — este un adevărat laborator la d-stră acasă, 4 funcții într-un set! Este foarte ușor să protejăm sănătatea familiei când în ajutor ne vin tehnologiile moderne. Soeks Ecovisor F4 a acumulat în construcția sa cele mai moderne tehnologii a companiei SOEKS. Designul supierb și elegant, ergonimică perfectă ne permite să recunoaștem că acest model este cel mai bun dispozitiv al companiei SOEKS

Carcasa Ecovisorului este acoperit cu un strat catifelat și cu elemente laterale din cauciuc. Ecranul cu sensor ușurează navigarea. Cu Ecovisorul Soeks se va descurca oricine, fie un utilizator nepregătit. În noul Ecovisor este integrată funcția de a conecta dispozitivul la calculator ce ne permite ușor să actualizăm softul după achiziție. În ecovisorul F4 sunt instalați acumulatori, în set este inclus cablu pentru a conecta la calculator și încărcător original de firmă.

Ecovisorul permite ușor și rapid de a determina calitatea produselor de alimentare, este deajuns să alegeți produsul din lista extinsă. În el o să găsiți cele mai exotice fructe și legume. Toate normele sunt incluse în memoria dispozitivului Soeks Ecovisor F4. Nu este necesar să memorizați formule complicate, Ecovizorul singur va avertiza în mod grafic și digital în caz dacă norma este depășită. De exemplu pentru produse periculoase – «Depășire semnificativă a normei», pentru produse sigure – «Concentrația nitraților este în normă».

Noua sondă confecționată din compozit se deosebește esențial de modelele precedente. Acum măsurarea se petrece în cateva puncte datorită acestui fapt se mărește precizia. În modelele anterioare precizia maximă putea fi doar făcând măsurările la temperatura camerei. Noul Ecovisor F4 dispune de sensor pentru termocompensarea rezultatelor ce înfluențiază pozitiv la precizia rezultatelor chiar dacă măsurăm în produsele răcite.

În Ecovisor este integrat dozimetru. El poate măsura fonul de radiații în produsele de alimentare, a apei și a oricărui obiect. După conectare Ecovizorul Soeks măsoară în ontinuu fonul de radiații. În cazul în care frecvent zburați cu avionul sau sunteți dispuși radiației în puncte medicale sau dacă contactați cu obiecte radioactive, în aceste cazuri dozimetru întegrat în Ecovizor va fi o funcție de neânlocuit. În cazul în care norma lunară va trece peste norma admisibilă atunci veți primi avertizare de la Ecovisorul F4.

Apa ne dă viață doar în cazurile în care ea singură nu este periculoasă. Cu ajutorul Ecovizorului Soeks veți putea determina calitatea apei în robinet, sau să verificați funcționalitatea filtrului de apă.

Noi suntem înconjurați de dispozitive electrice și permanent suntem în zona de acțiune a câmpurilor magnetice. Concentrația de dispozitive crează zone cu câmpuri magnetice periculoase în orice casă sau apartament. În Ecovizorul Soeks este integrat sensor a câmpurilor magnetice și electrice. Cu ajutorul Ecovizorului ușor veți putea depista zonele periculoase. Deseori schimbând locul patului copilului cu 50-60 cm pot fi evitate mari probleme în viitor.

Specificații tehnice
Limbă Rusă
Lista de produse Avocado, Ananas, Norma pentru copil, Bostanei, Banane, Batata, Ceapa, Ceapa verde, Capsune, Conopida, Castraveti, Castraveti de sera, Chiperi dulci, Caise, Cartofi, Durian, Peste proaspat, Guanabana, Greifrut, Gimbir, Guava, Hurma, Jackfruit, Lamae, Lychee tarzie, Lime, Longan, Morcov tarziu, Mere, Morcov devreme, Mandarine, Mangostan, Mango , Pepene galben (muscat), Nectarine, Pruna rosie, Portocale, Pere, Pitahaya, Papaya, Pepene galben, Piersic, Pepene verde (harbuz), Porumb, Ridiche neagra, Ridiche, Rambutan, Rosii cerry, Rosii , Rosii de sera, Salata verde, Sfecla rosie, Sapodilla, Sampinioane, Struguri de poama, Varza devreme, Vinete, Verdeturi, Varza tarzie, Usturoi, Carne proaspata
Display Touch, Color LCD
Timpul de lucru 6 ore
Elemente de alimentare 2xAAA Acumulatori sau baterii, de la USB, de la adaptor
Tensiunea de alimentare 5 V
Temperatura de lucru -20+56 °C

Manuals

User Manual Soeks Ecovisor F4 (Ru)

 

Certificates

CE Declaration of Conformity

Declaration of Conformity (Ru)

 

Software

 

Update Software 1.2.6 (Windows)

Manual Firmware Update Instruction (Ru)

 

Scrie o recenzie

    Rău           Bun
PRODUSE ASEMĂNĂTOARE