Sunați-ne acum           Tel: 0 (22) 90 90 77
        0 (79) 90 90 77

 
BONUSURI
Procurând online primiți BONUSURI
 
LIVRARE RAPIDĂ
Clientul singur alege compania de LIVRARE
 
CADOURI
Clienții permanenți primesc CADOURI

Multimetru Soeks Ecovisor F3

  • Producător: Soeks (Rusia)
  • Cod Produs: 16706
  • Garanție: 12 luni
  • Bonusuri (Reducere la următoarea achiziție): 35 Lei
  • 3 490 Lei

  - SAU -  

      

  

 

Dispozitivul SOEKS Ecovisor F3 - dispune de cele mai necesare funcții.

F3 - dozimetru, nitratometru, detectează calitatea apeiLista actualizată a produselor.

Produse au devenit de două ori mai multe

Măsoară mai rapid și mai comod!

La scoaterea capcaului dispozitivul automat trece în regul de măsurare a nitraților. Măsoară nivelul de radiație în orice obiect!Conectarea la calculator!

Acum aveți posibilitatea nu doar să actualizați softul prin intermediul calculatorului

dar și să descărcați date statistice.


Dispozitivul este complectat cu acumulatori

Nu mai puțin de doi ani este termenul de fucnționare a acumulatorilor, acumulatorii pot fi schimbați desinestătător.

În locul acumulatorilor pot fi instalate baterii simple de tipul AAA.


Soeks Ecovisor F3

SOEKS Ecovisor F3 — este continuitatea legendarului dispozitiv  SOEKS «Ecotester 2» în nouă carcasă cu funcții suplimentare.

În timpul actual grija de propria sănătate și a celor apropiați a trecut pe pimul plan, din acest motiv acest dispozitiv va fi un dispozitiv deneînlocuit pentru a păstra sănătatea. SOEKS Ecovisor F3 va deveni un adevărat laborator în buzunarul d-stă. 

Carcasa Ecovisorului este acoperit cu un strat catifelat și cu elemente laterale din cauciuc. Ecranul cu sensor ușurează navigarea. Cu Ecovisorul Soeks se va descurca oricine, fie un utilizator nepregătit. În noul Ecovisor este integrată funcția de a conecta dispozitivul la calculator ce ne permite ușor să actualizăm softul după achiziție.

În ecovisorul F3 sunt instalați acumulatori, în set este inclus cablu pentru a conecta la calculator și încărcător original de firmă.

În Ecovisor este integrat dozimetru. El poate măsura fonul de radiații în produsele de alimentare, a apei și a oricărui obiect. După conectare Ecovizorul Soeks măsoară în ontinuu fonul de radiații. În cazul în care frecvent zburați cu avionul sau sunteți dispuși radiației în puncte medicale sau dacă contactați cu obiecte radioactive, în aceste cazuri dozimetru întegrat în Ecovizor va fi o funcție de neânlocuit. În cazul în care norma lunară va trece peste norma admisibilă atunci veți primi avertizare de la Ecovisorul F3.

Ecovisorul permite ușor și rapid de a determina calitatea produselor de alimentare, este deajuns să alegeți produsul din lista extinsă. În el o să găsiți cele mai exotice fructe și legume. Toate normele sunt incluse în memoria dispozitivului Soeks Ecovisor F3. Nu este necesar să memorizați formule complicate, Ecovizorul singur va avertiza în mod grafic și digital în caz dacă norma este depășită. De exemplu pentru produse periculoase – «Depășire semnificativă a normei», pentru produse sigure – «Concentrația nitraților este în normă».

Noua sondă confecționată din compozit se deosebește esențial de modelele precedente. Acum măsurarea se petrece în mai multe puncte datorită acestui fapt se mărește precizia. În modelele anterioare precizia maximă putea fi doar făcând măsurările la temperatura camerei. Noul Ecovisor F3 dispune de sensor pentru termocompensarea rezultatelor ce înfluențiază pozitiv la precizia rezultatelor chiar dacă măsurăm în produsele răcite.

Apa ne dă viață doar în cazurile în care ea singură nu este periculoasă. Cu ajutorul Ecovizorului Soeks veți putea determina calitatea apei în robinet, sau să verificați funcționalitatea filtrului de apă.

Specificații tehnice
Limbă Germană, Română, Rusă, Engleză
Lista de produse Avocado, Norma pentru copil, Ananas, Batata, Bostanei, Banane, Castraveti, Ceapa, Cartofi, Conopida, Caise, Castraveti de sera, Chiperi dulci, Ceapa verde, Capsune, Durian, Peste proaspat, Guanabana, Guava, Greifrut, Gimbir, Hurma, Jackfruit, Lime, Longan, Lychee tarzie, Lamae, Mangostan, Mango , Mandarine, Morcov devreme, Morcov tarziu, Mere, Pepene galben (muscat), Nectarine, Pere, Pepene verde (harbuz), Pruna rosie, Portocale, Piersic, Porumb, Pepene galben, Papaya, Pitahaya, Rosii , Rosii de sera, Ridiche neagra, Rosii cerry, Rambutan, Ridiche, Salata verde, Sampinioane, Sfecla rosie, Struguri de poama, Sapodilla, Varza devreme, Vinete, Verdeturi, Varza tarzie, Usturoi, Carne proaspata
Display Touch, Color LCD
Eraoare de măsurare +/-12 %
Timpul de lucru 24 ore
Elemente de alimentare 2xAAA Acumulatori sau baterii, de la adaptor, de la USB
Tensiunea de alimentare 2.0-3.5 V
Tensiunea de ieșire de la adaptor 4.5-5.5 V
Intensitatea acumulatorilor 300 mA
Intensitatea de consum de la adaptor sau USB 500 mA
Temperatura de lucru -20+60 °C
Dimensiuni 174x54x21 mm
Greutate 95 g.

Manuals

User Manual Soeks Ecovisor F3 (Ru)

 

Certificates

CE Declaration of Conformity

Declaration of Conformity (Ru)

 

Software

 

Update Software 1.2.6 (Windows)

Manual Firmware Update Instruction (Ru)

 

Scrie o recenzie

    Rău           Bun
PRODUSE ASEMĂNĂTOARE